Skjoldstølen ble åpnet med musikk, sang, dans og lek.

Naboer og Skjoldstølen barnehage var med å feire da snoren ble klippet og området endelig ble offisielt åpnet.

Det er holdt høyt fokus på å ivareta de grønne kvalitetene i det eksisterende naturrommet, samtidig med å sikre økt tilgjengelighet og universell utforming, sambruk og et bredt aktivitetstilbud. Historien om Skjoldstølen og gamle Osbanetrasèen er nyttet aktivt som et identitetsskapende og historiefortellende element på anlegget.

2 nye lærlinger

Nå teller vi 9 lærlinger i Team Jans.

Synliggjøring av vårt samfunnsansvar med å gi ungdommer og voksne muligheten til å fullføre en fagutdannelse er viktig for oss.

Vi tar sikkerhet på alvor!

Pesonalmøte og HMS, i dag har vi kurs i livreddende førstehjelp for ansatte, etterfulgt av personalmøte.

Fagdager for lærlinger

Denne uken har vi gjennomført fagdager med våre unge lovende anleggsgartner lærlinger i området til IKEA, hvor vi har fast avtale med Ikea på sommer og vintervedlikehold.
Med læremester Evrika i spissen fikk de kvalitetslæring hva gjelder beskjæring av trær.

Miljøfyrtårn-sertifisert

Da er vi stolte av å kunne kalle oss miljøfyrtårn-sertifiserte.

Vi ønsker å redusere fotavtrykket vårt ved å vise samfunnsansvar! Takk til våre medarbeidere og samarbeidspartnere for samfunnsengasjementet dere viser.

Skinnegående telt skjermer mot vinterværet

Vi har vært en storleverandør av lekeplasser i Bergensområdet de siste årene. Likevel måtte vi tenke nytt og større da skoleplassen ved Slettebakken Skole skulle rehabiliteres midt på vinteren.

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.