Er du vår nye formann?

Bergen januar 2022
Vi søker deg som kan være med fra A til Å. Som formann vil du ha ansvar for gjennomføring av prosjekter helt fra start til overlevering. Planlegning i oppstartsfase, oppfølging av kontrakt og endringsarbeid underveis i prosjektene, stille som firmaers representant på bygge møter, innhenting av tilbud av underentreprenører og varekjøp, bestilling og leveranser til rett tid, dokumentasjon underveis og sluttdokumentasjon etter endt oppdrag. Du vil også kunne arbeide med selve utførelsene på prosjektene.

 Du vil ha ansvar for egne medarbeidere på teamet. Det vil være din jobb å planlegge og tilrettelegge, å ta vare på dine medarbeidere.

Som leder skal du utvikle, motivere og involvere medarbeiderne på dine prosjekter. Vi setter god bedriftskultur med gode relasjoner på tvers av rollene høyt. Du vil ha ansvar for en sikker og lønnsom drift i et spennende marked, organisering, fremdrift, kundekontakt, KS, HMS, leveranser og oppfølging av underentreprenører.

 Har du erfaringen vi er på jakt etter, og vil bli en del av vårt team?

Vi tilbyr:
Varierte og spennende arbeidsoppgaver. Du vil få muligheter, utfordringer og ansvar i et selskap i vekst. Hyggelige kollegaer i ett kompetent og uformelt miljø, der trivsel, trygghet og tilhørighet er viktig for oss. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser (lønns- og arbeidsbetingelser, god pensjonsordning, AFP m.m.).

Ønskelig utdanning:
Fagbrev/høyskoleutdanning innen anleggsbransjen. Annen bakgrunn kombinert med relevant erfaring og realkompetanse vil også bli vurdert.

Ønskelig arbeidserfaring:
Minimum 5 års erfaring innen bygg-/anlegg-/entreprenørbransjen.

Førerkort Klasse B

Personlige egenskaper:

  • Pålitelig og pliktoppfyllende - Fleksibel og løsningsorientert
  • God samarbeidsevne internt og eksternt
  • Strukturert, punktlig og ryddig
  • Ansvarsbevisst og initiativrik
  • Faglig dyktig og har god gjennomføringsevne
  • Kvalitetsbevisst, ansvarlig og med god arbeidsmoral
  • Trives med teamarbeid

Språk anbefaling:
Norsk – muntlig og skriftlig er fordelaktig

Arbeidstaker vil ha kontakt med kunder, leverandører og ansatte, gode norskkunnskaper er derfor et stort pluss.

Om oss:
Jans Hageservice ble etablert i 1984 som et personlig selskap. I 1987 ble det reetablert som et aksjeselskap, og ble en opplæringsbedrift.
Vårt marked er hovedsakelig sentrert i Bergen. Vi tar likevel på oss oppdrag i utkantene som Os, Sotra, Askøy, Nordhordland og områdene mot og rundt Vaksdal.
Vi jobber i en bransje under stor utvikling. Vi merker en økt etterspørsel samt interesse for uterom. Det er blitt et enda viktigere fokusområde, både i det offentlige og det private.
Uterom er en del av menneskets infrastruktur og er arealene der vi oppholder og beveger oss utendørs. Uterommene består av urbane plasser, grøntområder og forbindelser. De er nødvendige for å utvikle attraktive møteplasser og levende steder. Vi som anleggsgartner er med å utvikle disse uterommene nå og vi vil være med å videreutvikle disse i fremtiden.
Jans Hageservice skal levere uterom av kvalitet til kommuner, store og små entreprenører, byggmestre og privatpersoner.
Vi leverer kvalitet, dette er svært viktig for oss. Vi har en yrkesstolthet og skal levere tjenester vi kan være stolte av å ha utført.

Gasellebedrift 2015
Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode Credit as. Jans Hageservice var Gaselle bedrift i 2015.

Hagedesign
Vi samarbeider med Frodig hagedesign, som er et nystartet, lite firma med tilholdssted i Bergen. De henter inspirasjon fra den grønne vestlandsnaturen og planlegger hager som spiller på lag med vårt fuktige klima.

 

EY Entrepreneur Of The Year
Vi var nominerte til årets EY Entrepreneur of The Year 2016. EY Entrepreneur Of The Year er verdens største vekstskaperprogram med kåringer i over 60 land. Programmet skal være en hyllest til deg som bidrar med ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser.

Send oss en søknad her!

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.