Hylkjeflaten 42 - 5109 Hylkje
55 24 66 00
post@janshageservice.no

Kundeomtaler

Her har vi samlet et lite knippe av uttalelser fra våre fornøyde kunder.

Privat kunde, Godvik mars 2016

Hei!
Dere gjorde et oppdrag hos oss i høst og vi kan tenke oss å bruke dere igjen nå når vi skal få gjort litt mer utenfor huset vårt. Lurer derfor på om det er mulig å få en befaring i nærmeste framtid? Det gjeder stein/hellearbeid, samt en mur. PS: vi var veldig fornøyde med arbeidet og dialogen vi hadde med Evrika og Lee(?). og ønsker at de tar oppdraget om mulig:)

Privat kunde, Bergen august 2015

Hei
Det var kjekt å komme tilbake fra ferie og se den fine jobben dere har gjort. Vi er veldig fornøyde og synes det ser veldig flott ut.
Mvh Jørgen ...

Privat kunde, Bergen august 2015

Tusen takk for nydelig arbeid hos oss i Persenbakken! arbeidet er gjort så fint og vi er veldig fornøyde med hardangerskiferen som skifervalg. Det står helt i stil med huset og hagen ellers - ser ut som om dette var planlagt for 100 år siden. Det ser flott ut! Det kan også alle turgåerne her også bekrefte, som også har spurt etter kontaktinformasjonen deres - og fått det ;)

Privat kunde, Bergen juni 2015

Hei
Vi er veldig fornøyd med arbeidet, og har anbefalt Jans Hageservice til andre. En venn av oss som så på murene, anbefalte firmaet til å rette opp og ferdigstille murer i et borettslag på Os. Jeg forstår det slik at dere nå er engasjert. Det er bra, godt arbeid skal betale seg. Garasjen vår støpes denne uken. Når forskalingen er fjernet tar jeg kontakt, vi trenger Pawel til å lage en fin avslutning av natursteinmuren mot garasjemuren.

Mvh Arild

Bergen 02.12.2014

Gløymde å gjera det på befaringa i dag, men eg må kommentera tilpasningane som var gjort i belegget, spesielt i kurven, der belegget har ei anna kurving enn rullskiftet. Det var eminent utført!! Millimeterpresisjon, og ikkje antydning til opne fuger. Handverk på sitt beste.

Med vennlig hilsen
Bjarne Lien senior eiendomsrådgiver Akasia

Privat kunde Minde, Bergen august 2014

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet i St. Torfinnsvei. Det er blitt akkurat slik jeg håpet det skulle bli. Hils Susanne og si hun har gjort en kjempejobb.

Mvh Gro

Privat kunde april 2014

Torgeir Klokkerhaug
Takk til Jans Hageservice, raskt og flott utført arbeid, hyggelige folk og ingen overrsaskelser prismessig!

Privat kunde Åsane september 2013

Ellers må eg berre sei at så langt er vi veldig fornøgde med arbeidet som er utført her, og at vi har hatt eit kjempebra samarbeid. Det var heilt supert å komme tilbake frå ferie til ferdig lagt belegningsstein :-)
Mvh, S...

Anleggsgartnermester Wikholm AS juni 2013

Hei. Kunden skryter av arbeidet som er utført på Paradis. Det må du ta videre til de som har vært der. Fint arbeid og kjekke folk var tilbakemeldingen!
Takk for hjelpen og god helg!

Vennlig hilsen Anleggsgartnermester Wikholm AS Anders Garnes

Privat kunde Fana, mai 2013

Tusen takk for en kjempefin hage:) Vi er veldig fornøyd, og er imponert over arbeidsfolkene og effektiviteten. Venter bare på det fine været...
Mvh Trine

Åsane Byggmesterforretning AS mars 2013

Hei Kim
Jeg ønsker å skryte litt av dere. Måten du og firmaet stiller opp for oss som kunde er veldig bra.

Privat kunde Mathopen, november 2012

Hei igjen
Nå er arbeidet som dere har gjort hos oss i aller siste fase. Jorden som skal jevne ut en høydeforskjell skal legges på i morgen, og da er det ferdig.
Jeg vil bare si at det foreløpig ser veldig bra ut. Vil også berømme folkene som har jobbet her hos oss. Flinke og arbeidssomme og i tillegg imøtekommende og hyggelige.
Vennlig hilsen M....

Privat kunde Åsane, november 2012

Hei Kim! Her skrider arbeidet frem. Vi må få lov til å skryte av arbeidsstokken din! De jobber med liv og lyst og setter tydelig sin ære i å gjøre en grundig og skikkelig jobb! Vi er så glad for at vi endelig fikk somlet oss til å gjøre noe med hellene. De har irritert meg i lang tid, men vi fikk liksom ikke somlet oss til å gjøre noe med det. Kan forresten fortelle deg at det var ............ som anbefalte dere. T....

Privat kunde Morvik, oktober 2012

Hei
Da er arbeidet ferdig og utført.  Jeg er godt fornøyd med det som er gjort og takker for den positive responsen fra firmaet.  Videre vil jeg få anledningen til å skryte av de to medarbeiderne deres som utførte arbeidet,  begge var hyggelige og imøtekomende og så vidt jeg kunne se utførte de jobben etter "boken".  Videre var det ryddig etter dem og jeg ble hele tiden informert om fremdriften.  Vi setter pris på slike arbeidstakere.

Privat kunde Fana, oktober 2012

Vi er veldig fornøyd med det arbeidet som er gjort både med grusing, skiferplatting, plen, murer osv. og arbeid med treterrasse og trapp. Det ble en kraftig oppgradering! Hils Christer og Kenneth så mye fra oss!

Privat kunde, mars 2012

Oppdrag Opparbeiding av hage, mur og hellelegging.
Alle ledd i prosessen har vært utført ryddig og problemfritt til avtalt tid, av dyktige og hyggelige fagfolk. Og resultatet er virkelig flott - en investering vi ikke kommer til å angre på! Gir våre beste anbefalinger av Jans Hageservice.

Siren

Privat kunde, mars 2012
    
Tusen takk for (etter vårt syn) en utmerket utført jobb hos oss!
Hils dine to medarbeidere at de har vært usedvanlig gode kundebehandlere og hatt en god serviceinnstilling.
Jeg jobber selv som selvstendig næringsdrivende og hadde ikke hatt noe problem med å ansette dem begge, så nok en gang takk for hjelpen
Mvh erik

Privat kunde Eidsvåg

Jeg benytter anledningen til å takke for meget godt utført arbeid i ...
For deg må det også være ekstra kjekt å få bekreftet at Jan's har fantastisk hyggelige og flinke medarbeiderne.
Setter pris på om du vil bringe videre en stor takk til de 2 som forvandlet nedgangspartiet til huset vårt!
Mvh M.H.

Svein Rune Fjerdingren skrev på Anbudstorget.no

Benyttet Jan´s Hageservice til utbedring av vei/allè, drenering og natursteinsmur. Areidet ble skikkelig utført av kompetente folk som kan sitt fag. Er svært fornøyd. Er du lei av useriøse håndtverkerfirma som prøver å lure deg, kan du trygt velge Jan´s Hageservice.
Karakter 5